Band: Lalou Project

LALOU PROJECT

Charlie Johansson (kontrabas)

Charlie Johansson er født i Sverige, hvor han har fået en uddannelse som jazzmusiker. Han er multiinstrumentalist og sangskriver. Han har en eftergymnasial uddannelse fra de svenske ”folkehøjskolerne”, Liljeholmen, Sundsgården og Fridhem.

Pt. Studerer Charlie på Syddansk musikkonservatorie i Odense med hovedinstrumentet kontrabas/el-bas.

Charlie både skriver og udgiver sange indenfor jazz/avant-garde.


Eksempler på udgivelse:

https://open.spotify.com/album/3R7rTg0Ft35t1ygpNq1Hnt?si=YCLj5JVzR2auka0zWh3xHw

Keld Andersen (guitar)

KELD ANDERSEN er erfaren guitarist og sangskriver og har spillet i mange band konstellationer og været med til en del udgivelser. Bl.a. kan nævnes:

PEARL, Keld Andersen & Jorge Degas, Fina Flor Records

Keld Andersen debuterede i 1969 på den danske musikscene med gruppen DE SYDFYNSKE ALPEDRENGE. Keld Andersen komponerede alle gruppens numre.

Herefter har Keld tourneret med flere ander bands, heriblandt gruppen MATAO, under ledelse af den dansk tyrkiske musiker og komponist Atilla Engin og senere i 1978 med gruppen

HESTE BESTE.

Fra 1982 til 1989 var Keld Andersen del af kunstnerkollektivet HESBJERG SLOT. Kunstnerkollektivet turnerede i Danmark med musik og teater.

Fra 1990 begyndte Keld Andersen samarbejdet med den brasilianske bassist JORGE DEGAS. I 1993 indspillede de deres første album i Rio de Janeiro. Tournelivet fortsatte indtil 2008.

I 2016 begyndte Keld Andersen og JORGE DEGAS arbejdet med albummet PEARL, som udkom i 2018. Materialet på albummet tager udgangspunkt i Keld Andersens tekster og kompositioner.

Henning Ritto (trommer/percussion)

Henning Ritto er erfaren trommeslager, spiller udover i Lalou Project i forskellige projekter, heribland coverbandet Shu-bi-dur.


Henning står dels for booking og PR.

Lalou (piano, vocals)

Lalou, alias Steffie Janine Drews Kristensen

Læs mere under fanebladet "About the artist"


Lalou skriver bandets repertoire, både tekst og musik og står for booking delen, samt en del af PR.